Правилният сватбен организатор е ключът към перфектния резултат

Защо ние?

Ние сме сертифицирана и лицензирана сватбена агенция

Специализирани сме в планирането и
консултирането на всякакъв вид събития

Запознайте се с нашия екип

ГАЛЯ ВАЧЕВА

Главен изпълнителен директор/Основател

+359 878 799 650
info@weddingseasons.eu
София, ул. Панайот Волов 25

ЕЛЕНА ДРАГАНОВА

Офис-мениджър - Пловдив

+359 888 128 782
elenadraganovaart@gmail.com
Пловдив, ул. Стамат Икономов 13

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Нашата Философия

Нашата колекция предлага индивидуални услуги, посветени на изпълнението на Вашите мечти. 

Ние ще предоставим всички услуги, подходящи за вашата сватба, и ще се погрижим за всеки детайл от вашия специален ден. Услугите ни включват организиране, наблюдение на всеки аспект, управление на бюджета и близка комуникация с всички участници в сватбения ден. Освен това предоставяме цялата концепция за стил и декорация на вашето събитие, включително всички необходими материали за сватбения ден, за да постигнете пълна изтънченост. Нашите агенти ще бъдат изцяло ангажирани в процеса, за да превърнат мечтите ви в реалност! Ние ще предоставим списък с всички необходими неща за деня, ще управляваме бюджета и ще ви помогнем да изберете най-добрите практики, като ви дадем полезни съвети за спестяване на пари. Колкото и да е забавно, колкото и креативно да е планирането на събитие, то е и бизнес. То изисква да се спазят определени срокове в рамките на бюджета и времето. Нашата мисия е да впечатлим всички гости, подчертавайки както членовете на вашето семейство, така и щастливите двойки, тъй като бихме ви развълнували от първата среща за планиране до последния танц.

Ако обмисляте да се ожените, независимо на какъв етап от планирането сте, ние ще ви помогнем да създадете своя незабравим ден. Какъвто и да е вашият вкус, вашите нужди, вашите мечти (или вашите кошмари!), ние ще можем да осигурим перфектния краен резултат.

Чудесно спокойствие завладя цялата ми душа, като тези сладки пролетни утрини, на които се наслаждавам с цялото си сърце.